Kurssien ja koulututusten ehdot, osallistumisedellytykset ja vastuut

 

Kursseille ja koulutukseen ilmoittautuminen

llmoittautuminen kursseille ja koulutukseen on sitova. Ilmoittautuessaan oppilas sitoutuu maksamaan varaamansa paikan ja hyväksyy ilmoittautumisehdot. Kurssit ja koulutukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistuja saa sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisestaan.

Osallistumismaksu sisältää luennot tai kurssin, kurssi- tai koulutusmateriaalin (sähköinen ja printti), ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kurssin siirto ja peruutus

Mikäli kurssille ilmoittautunut henkilö joutuu peruuttamaan osallistumisensa, noudatamme seuraavia ehtoja:

Osallistujan vaihtaminen

Ilmoittautuneen henkilön tilalle on mahdollista vaihtaa toinen henkilö ilmoittamalla siitä etukäteen tiia@positiivinenkasvatus.fi tai 045 144 03 82

Kurssin peruuttaminen

Peruuttaminen on ilmoitettava viimeistään 10 pv ennen kurssin alkua sähköpostilla tai puhelimella. Jos ilmoittautuminen peruutetaan myöhemmin kuin 10 vuorokautta ennen kurssin alkua, peritään 50% kurssin hinnasta. Alle 3 vuorokautta ennen peruutetusta ilmoittautumisesta laskutetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta siitä etukäteen peritään kurssimaksu kokonaisuudessa.

Kurssilta tai koulutuksesta pois jääminen ilmoittamatta

Jos osallistuja jää pois tilatulta kurssilta, eikä ole tehnyt siitä vaihto-, siirto- tai peruuttamisilmoitusta, veloitamme koko kurssihinnan.

Sairastuminen

Jos osallistuja sairastuu, hän voi sairaslomatodistuksella (hoitaja/lääkäri) siirtää osallistumisen seuraavaan koulutus- tai kurssipäivään.

Laskutus

Koulutuksista ja kursseista lähetetään lasku 7pv ennen kurssin alkua. Maksuehto 14pvn netto.

Muistathan ilmoittaa, jos työpaikkasi tai muu taho, maksaa koulutuksen tai kurssin.

Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, lähetämme huomautuslaskun, johon lisätään viiden euron (5€) muistutusmaksu. Lähetämme tarvittaessa toisen muistutuksen samoilla maksuehdoilla. Tämän jälkeen siirrämme laskun perintään.

Mahdolliset reklamaatiot laskuun on tehtävä laskussa olevaan eräpäivään mennessä.

Koulutuspaikka ja kouluttaja

Mahdolliset muutokset koulutuspaikkaan tai aikaan ilmoitetaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa osallistujalle tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Kouluttajan mahdollisesta sairastumisesta ilmoitetaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa tekstiviestillä ja sähköpostilla. Osallistuja voi tällöin joko siirtää osallistumisensa seuraavaan koulutuspäivään tai pyytää koulutusmaksun palautusta.

Erimielisyydet

Mahdollisissa riitatapauksissa asiat pyritään ratkomaan neuvottelemalla.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin