Jaa tämä

Usein keskitymme elämässämme niihin asioihin mitkä eivät toimi, mitä emme osaa, missä meidän tai toisten pitäisi kehittyä ja liian vähän keskitymme oman tai lapsen myönteisen minäkuvan kehittämiseen. Miksi tämä on kuitenkin tärkeää löytyy muun muassa artikkeleista Huomaa hyvä! ja Huomaa hyvä! – Kaisa Vuorinen.

Sanotaan, että kyse on vaan siitä tavasta millä maailmaa katsoo, mutta omaa näkövinkkeliä on vaikea muuttaa ja välillä ei tiedä edes mistä aloittaa. Mikään ei kuitenkaan muutu itsestään, vaan tarvitaan aktiivista harjoittelua. Fyysinen kunto ei nouse itsestään ja myös henkiset asiat tarvitsevat treenaamista.

Huomaan ja hellin hyvää – heinäkuussa menemme askel askeleelta kohti sitä, miten voisimme paremmin huomata hyvän itsessämme ja toisissa.

Pari ensimmäistä päivää virittäydymme tunnelmaan ja sitten alamme tekemään huomaamisharjoituksia.

1.viikko: Huomaan hyvän itsessäni ja omassa toiminnassani

2. viikko: Huomaan hyvän toisissa ja heidän toiminnassaan

3. viikko: Huomaan hyvän ympärilläni ja ympäristössäni

4. viikko: Kutsun hyvää esiin ja teen hyvää toisille

Joka aamu positiivisen kasvatuksen blogiin, Facebook-sivuille ja instagramiin tulee päivän bongausohje eli mihin tulisi kiinnittää huomioita tai pohdiskella sinä päivänä.

Tule mukaan ottamaan hyvän huomaaminen osaksi sinun arkea! Huomaat varmasti myös sen tuomat hyödyt.

Ilmoittaudu myös mukaan Huomio hyvään – heinäkuu tapahtumaan.

Psst! Jos heinäkuu ei oikein ole sinulle hyvä aika tehdä mielenviritystä, niin laita vinkit talteen vaikka omaa huomaan hyvän – lokakuuta varten. ?