Jaa tämä sivu

Haluaisitko voida työssäsi paremmin? Haluaisitko perjantain sijaan odottaa maanantaita? Työviikon alussa mennä innolla töihin ja viikon aikana nauttia työtehtävistä, iloita onnistumisista ja pitää palauttavia mikrohetkiä? Haluaisitko, että sinulla olisi vielä töiden jälkeenkin energiaa harrastaa ja viettää aikaa ystävien sekä perheen parissa? 

Tähän vastaus on positiivisen psykologia. Sen avulla voit päästä työnimuun ja voida paremmin. Positiivisen psykologian harjoitusten avulla voit nostaa työhyvinvointia, lisätä työn merkityksellisyyttä, vahvistaa stressiresilienssiä ja käyttää luonteenvahvuuksia työssäsi. Kaikkien näiden ansioista voit työssäsi paremmin. Koulutuksen aikana opimme myös aivojen jaksamisesta ja palautumisesta, mikrotauoista sekä aivojen huoltamisesta läpi työuran. Koulutus tarjoaa paljon välineitä jokaisen työntekijän työhön ja arkeen. Työn imulla on pitkä-aikainen positiivinen vaikutus työntekijän hyvinvointiin, terveyteen ja perhe-elämään.

Koulutuksen pituus tilaajan toiveiden mukaisesti kahdesta tunnista koko päivään. Sopii hyvin esimerkiksi Tyky-päivään!

Osallistujat saavat koulutuksessa Kohti työnimua! – vihkon (30 sivua), jossa paljon vinkkejä ja harjoituksia työhyvinvoinnin ylläpitoon.

Kouluttaja Positive Psychology Practitioner, Tio, TM Tiia Trogen.

Pyydä tarjous tiia@positiivinenkasvatus.fi tai soita 045 144 03 82.

Kohti kukoistavaa työyhteisöä!