Minun voimajulisteeni

Jaa tämä sivu

Jokainen meistä tarvitsee muistutusta siitä, missä on hyvä. Mitkä ovat vahvuuteni? Mitkä asiat elämässä tuovat iloa? Mitkä ovat taitoni? Mitkä ovat unelmani? Ja ketkä ovat lapsen tukena ja auttavat hänen saavuttamaan unelmiaan?

Minun voimajulisteeni kerää yhteen nämä asiat ja tuo ne lapselle sekä aikuiselle näkyväksi. Julisteen voi laittaa seinälle, omaan kansioon tai vaikka jääkaapin oveen kaikkien nähtäväksi.

Vahvuudet = Tässä kohtaa voi käyttää joko luonteenvahvuuksia tai laajemmin lapsen vahvuuksiksi kokemia ominaisuuksia. Luonteenvahvuudet löytyvät täältä.

Taitoni = Missä lapsi tuntee olevansa taitava? Onko lapsi taitava ajamaan pyörää? Onko hän hyvä pyytämään kaveria leikkimään? Onko hän hyvä piirtämään tai rakentamaan?

Iloni = Mistä asioista lapsi saa iloa? Pitääkö hän musiikin kuuntelusta? Ulkoilusta? Kavereiden kanssa hengailusta? Tuoko iloa elämään esimerkiksi joku lapsen harrastus? Minkä tekemisestä tai kokemisesta lapsi saa iloa?

Unelmani = Mistä lapsi unelmoi? Mikä on hänen unelma-ammattinsa? Mitä hän haluaisi tehdä seuraavalla lomalla? Mihin lapsi haluaisi mennä tai mitä saada?

Tukijani = Ketkä tukevat lasta hänen elämässään? Ketkä auttavat häntä saavuttamaan unelmiaan? He voivat olla perheenjäseniä, ystäviä, opettajia tai muita turvallisia aikuisia.

Julisteen voi tulostaa joko A4 tai A3 koossa.

Lataa juliste tästä