Yhteistyössä on voimaa!

Jaa tämä sivu

Haluatko tehdä hyvää kanssani? Onko sinulla palvelu tai tuote, jonka uskoisit sopivan positiivisen kasvatuksen arvoihin? Palvelu, jolla tukea vanhemman tai muiden kasvattajien hyvinvointia ja kasvatustyötä? Tavara, joka tuo iloa perheiden tai lapsiryhmien toimintaan? Haluaisitko saada sille näkyvyyttä ja lisätä myyntiä?

Positiivisen kasvatuksen koko ajan kasvavat kanavat tavoittavat kuukaudessa kymmeniä tuhansia kasvatuksesta, positiivisista kasvatuskeinoista ja omasta sekä lapsen hyvinvoinnista välittäviä ihmisiä.

Minulla on tällä hetkellä yli 14 000 seuraajaa facebookissa, yli 7 000 seuraajaa instagramissa ja twitterissä yli 700 seuraajaa. Blogisivuilla vierailee joka kuukausi yli 10 000 uniikkia kävijää ja näyttöjä yli 60 000. Näillä sivuilla kävijät viihtyvät!

Yleisömme koostuu vanhemmista, varhaiskasvattajista, opettajista ja muista kasvatusalan ihmisistä.

Laita ideasi sähköpostilla tiia@positiivinenkasvatus.fi tai soita +358 45 144 03 82, niin katsotaan mitä saamme aikaiseksi.

Suosituksia

”Olen tehnyt Tiian kanssa yhteistyötä jo vuosia. Tiia on yksi aikaansaavimmista, idearikkaimmista ja sydämellisimmistä ihmisistä joita tiedän. Hänen kanssaan on superhelppoa aloittaa yhteistyö ja välitöntä vaihdella ajatuksia. Yhteistyömme on ollut hedelmällistä ja olemme saaneet tuotteillemme aivan ihania suositteluja ja näkyvyyksiä, jotka aidosti vaikuttavat tuotteen menekkiin. Tiedän aina keneen otan yhteyttä, kun haluan saada tuotteellemme hyvät boostit oikeassa kohderyhmässä!”

Jutta Vainio, PS-kustannus, Tuuma-kustannus, Kumma-kustannus ja Tietopalvelut

”Tiia on merkittävällä tavalla edistänyt tietoisuutta positiivisesta kasvatuksesta kirjoittamalla ahkerasti blogia ja Tiia on ollut esillä myös lehdissä positiivisten kasvatuskeinojen tiimoilta. Olen tehnyt Tiian kanssa yhteistyötä ja yhteistyö on ollut helppoa. Meillä molemmilla on sama missio: edistää positiivisten kasvatuskeinojen käyttöä ja lapsen tunnetaitojen tukemista. Olin mukana Tiian Muksuoppia vanhemmille ja muille kasvattajille – kurssilla ja Tiia ohjasi kurssia asiantuntevasti ja vuorovaikutteisesti. Voin lämpimästi suositella Tiiaa kouluttajaksi ja yhteistyökumppaniksi!”

Heli Mäkelä, Kasvun Taika, yrittäjä, sosionomi, toimintaterapeutti, atkaisukeskeinen valmentaja, mindfulness-ohjaaja ja Lasten Tunnetaito-ohjaaja

Yhteistyökumppanit